Στην εκδήλωση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Β' Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής και ο πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιάννης Στεφανίδης. Παραβρέθηκαν, εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο κ. Απόστολος Σουρλαντζής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Καρέτσος και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας κ. Γιάννης Καψάλης.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Σταυρούλα Σδρόλια και ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας.


Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό και μέλος του Συλλόγου κ. Τίνα Καΐπη και τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου που συμμετείχαν στο θεατρικό δρώμενο, τον καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κ. Γιάννη Μακρυγιάννη και τους μαθητές του Συνόλου Κρουστών για τη μουσική επένδυση.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίιας, το Europe Direct, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας.
(Φωτογραφίες : Θωμάς Αστερίου)