Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Γιάννης Στεφανίδης επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Στεφανίδης εξέθεσε θέματα του Τμήματος Ιατρικής και ευχαρίστησε το κ. Καλογιάννη για  την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου κυρίως στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κτιρίου της Ιατρικής στη Βιόπολη.

Η προγραμματισμένη συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου του συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρ. Χαλιαμπάλια, ο οποίος από τη σειρά του έθεσε θέματα που αφορούν τον συντονισμό των δράσεων για την ανάπτυξη της Ιπποκρατικής Ιδέας στη Λάρισα.

Ειδικότερα συζητήθηκε η συνδιοργάνωση από τον σύλλογο "Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα", το Τμήμα Ιατρικής και τον Δήμο Λαρισαίων μιας «Ιπποκράτειας» ημερίδας στην πόλη της Λάρισας και η αναμόρφωση του μουσειακού χώρου που βρίσκεται στο μνημείο του Ιπποκράτη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαρισαίων και τις υπηρεσίες του Δήμου για τις ενέργειες τους για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του  χώρου.